diumenge, 31 d’octubre del 2010

La Castanyada

No és una WebQuest però és  interessant 
No tot allò que porta per títol webquest és una webquest  però això no vol dir que no siguin propostes didàctiques o projectes o U:D.   interessants tant o més que les WebQuest.
Però potser caldria donar-los un altre nom. Quan volem veure un documental, no ens agrada trobar-nos amb una comèdia , quan comprem una novel.la no esperem trobar un recull de sonets.  Quan volem menjar salmó, no volem que ens donin lluç.
Es pràctic i útil donar a les coses el seu nom. ens ajuda a entendre'ns.
" La castanyada" és un exemple del que volia dir.

3 comentaris:

  1. Efectivament Carme: El terme WebQuest s'utilitza massa sovint. I massa sovint l'activitat proposada no passa de contestar unes preguntes més o menys rellevants consultant algunes planes web. I això fa que alguna gent, no molt formada, cregui que qualsevol cosa és una WebQuest si apareixen les parts de una WebQuest.

    Salutacions,

    ResponElimina
  2. Jo crec que a mida del possible se'ls pot avisar o comentar a que li podem dir webquest i a què no.

    Conec gent que porta el projecte òmnia, voleu que els hi comenti? :-)

    ResponElimina
  3. En aquest cas, més que res, és que no els cal anomenar-la webquest, perquè no les vol imitar, "La castanyada" és una altra cosa, per cert molt interessant, molt ben dissenyada, amb unes propostes d'interactivitat bones i és per això que l'he posat com exemple, no per criticar-la sinó per no confondre. Admiro i respecto la gent d'Òmnia i la seva tasca.

    ResponElimina