dilluns, 18 d’octubre del 2010

Guida A·lés, Linda Castañeda i altres...

Com a mostra i per a què tothom ho sàpiga. Hi ha docents que els caps de setmana treballen i  de quina manera!!!
Dos exemples:
Guida Al·lés es trasllada expressament de la seva tranquil.la illa amb avió fins a Barcelona per assitir a una conferencia de 4 hores sobre "Educar para lo desconocido " de D. Perkins. Ningú l'obliga , no en treurà ni punts ni mèrits útils per a les oposicions, ni res semblant,  només hi va  pel plaer d'aprendre i a més a més   en fa un extens resum i el posa a disposició de tothom.
https://docs.google.com/Doc?id=dvs89v9_3530wnfztcgr
Un altre exemple Linda Castañeda també es desplaça a Madid  per assistir al GEF-10 . Dedica el dia següent, diumenge,  a descansar? no!! se'l passa fent els resums i valoracions de les conferencies , les posa  a internet també amb la mateixa generositat.
http://lindacastaneda.com/mushware/index.php

Molts altres docents  també han dedicat el seu  temps lliure  a formar-se  a Barcelona erem més de 500  i a Madrid m'imagino que molts més. Em consta  també que a Eivissa on Ramon Barlam va anar a fer una conferencia  i a Manacor on Sebastià Capellà impartia un curs també hi havia molts docents dedicant el seu cap de setmana a formar-se. i quants més que no sabem...
En altres professions no sé si passa el mateix , en tot cas segur que són més respectats, escoltats i valorats socialment.
Aquest post és el meu petit homenatge més sincer.

3 comentaris:

  1. Felicitats a tots i a totes els que treballeu de valent per una educació millor!
    Una abraçada.
    xavier

    ResponElimina
  2. No suelo decir nada en estos casos porque creo que es darme más importancia de la que tengo, pero es la segunda vez que aparezco con mi nombre en tu blog y es un honor :-) además un honor inmerecido.
    Aprendí de otros como tu y como otros, que compartir no nos quita nada, y que al contrario nos enriquece. Escribir sobre lo que te emociona te deja reflexionar y además abre un agujerito a los demás para ver cosas que no pueden ver, y por eso, cuando puedo, me gusta corresponder a todo lo bueno que recibo de la red.
    Muchas gracias.

    ResponElimina
  3. Carme, quin escrit més polit. Sempre n'hi ha hagut molts que han dedicat hores i hores del seu temps lliure a la professió, entre altres vosaltres en sou un mirall. Dissabte mateix vaig tornar d'un curs on els mestres s´hi han passat 4 hores cada tarda després d´estar tot el matí amb els nens.... Amb els ulls vermells però morts de ganes d´aprendre. Per això em fa com a vergonya veure'm aquí... i tu...si haguessis de comptar les teves hores, què???.

    Per això és necessari (i trist) haver de reivindicar que els herois d´avui no són ni na Shakira ni en Nadal, sinó gent més normal. Ara que no tenim ni sants, ni màrtirs, ni líders polítics on mirar......

    ResponElimina