dilluns, 23 de setembre de 2013

#vetllaespriu

"Tastets de cultura al capvespre" 

Aquest dissabte,21 de setembre, s'ha celebrat la 2a Vetlla a La Canova. Si no hi vau ser imagineu-vos un capvespre d'inici de tardor, en un paratge prop d'Olot a tocar de la Fageda, amb la meravellosa Montserrat Carulla recitant Espriu. Acompanyada de delicades i escollides peces de música interpretades per Xavier Batlle, Xavier Pallàs i Laia Canal. Al fons i escampades arreu, diverses obres gràfiques  de l'artista Ignasi Esteve.
Pausa, passejada, canvi d'escenari i comença una interessant conversa entre Agustí Pons, el biògraf del poeta de Sinera, i  el també poeta Jordi Llavina parlant d'Espriu, descobrint-nos facetes personals que ens fan admirar encara més aquest poeta que, segons Pons, es considerava amb raó la veu  del seu poble.
Aquest miracle es va produir fruit de la il·lusió, l'empenta i la força d'una mestra: la Rosamaria Guitart  que junt amb Meius Ferrés i altres companys el van fer possible per segona vegada i a més pensen repetir-lo cada any per les mateixes dates. Serà difícil superar-lo però segur que el repte no aturarà els seus somnis.
Felicitats a tots i a totes, gràcies i fins la propera vetlla.
Text de Montserrat Vert i Carme Barba , fotografies de Ricard València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada