dissabte, 3 de setembre de 2011

"La Bressola" molt més que escoles catalanesLa  bressola no és només un conjunt d'escoles catalanes  de la Catalunya Nord , és  també una mostra de com pot haver-hi un altra tipus d'escola i a més reeixir.
En el poc temps que vaig poder ser-hi  em van sorprendre, la gran  importància que donen a  la música i com  el seu projecte Músiquetes s'ha anat estenent  fins  esdevenir un referent per tota la comunitat educativa, cultural i musical catalana, si aneu a l' Espai Bressola   podeu trobar molt vídeos dels seus concerts.
I també la manera de treballar que ells en diuen verticalitat,  els mateixos projectes els realitzen  conjuntament els nens i nenes de diverses edats  ajudant-se uns als altres. A la pagina 6 del butlletí d'aquest estiu  hi trobareu un article de Cesc Franquesa sobre la verticalitat on explica molt bé les dificultats que comporta,  però també els fruits que dóna.
Una altra escola , no només  és possible , sinó que també  és una realitat  en altres indrets i també a casa nostra.

1 comentari:

  1. Gràcies per la crònica, Carme. Coneixa Musiquetes de la mà de l'Oriol, i certament és un projecte d'aquells que val la pena.

    ResponElimina