dijous, 4 d’octubre de 2012

Projecte Implica't

Què és el Projecte Implica't?
http://www.xtec.cat/~mlluelle/implicat/
El Projecte Implica't és el fruit  de la col.laboració d'uns professionals de l'educació que  han dedicat moltes i moltes hores a crear  unes propostes educatives i uns materials per a participar des de les escoles i instituts de Catalunya a la Marató que TV3 farà enguany.

Aquest projecte és molt més que  una suma d'activitats més o menys boniques, divertides o engrescadores  per a recollir diners . És un conjunt de propostes didàctiques creades per prendre consciència que col.lectivament ens cal implicar-nos , fer-nos responsables, ara més que mai,  dels problemes socials que tenim com a país.

Va molt més enllà de col.laborar en un programa de televisió. Volem sentir-nos units per una causa, com a símbol de moltes altres causes. Es la nostra manera de mostrar i demostrar que som un societat  madura i responsable, que sambem el  què hem de fer.

Els educadors sabem molt bé què vol dir treballar cooperativament , què vol dir prendre decisions , què vol dir fer-nos responsables i amb aquest projecte ho volem posar en pràctica de manera conjunta amb tothom que s'hi vulgui afegir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada