divendres, 21 de setembre de 2012

Per als meus seguidors a Twitter2000 seguidors  a twitter   fan molt de respecte,  tot i que allò que és important no és la quantitat de gent que segueixes o et segueix,  sinó la qualitat del que hi aportem ,  les accions solidàries a les que contribuïm amb els RT,  la fiabilitat de la informació que compartim , etc..
Ser activa a Twitter  em fa sentir que  formo part del món   com diu Dolors Reig  estar connectats ens fa millors persones ,   a Internet  tenim també  responsabilitat social  i cal filar molt prim en allò  que diem  i com ho diem .
Segur que he comés errors més d’una vegada fent-me ressò d’algun fet que no mereixia ser difós o m’ha passat per alt alguna demanda important , però també a Twitter hem de ser humils i reconèixer que  som humans amb limitacions diverses.
Gràcies a tots els que em seguiu i sobretot  gràcies als que us feu ressò d’algun  dels meus missatges  i disculpeu que no agraeixi a tothom qui fa esment dels meus tweets, no dono l’abast , però el que si que faig és  llegir-vos  i  reenviar  o respondre a tots els que amb els vostres missatges feu un món més solidari, més creatiu, més divertit, és a dir millor.
Seguim en contacte

7 comentaris:

 1. El plaer és meu per ser seguidora teua, per haver-te conegut en persona i per tot el que ens aportes. He après moltíssim, gràcies Carme.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies per les teves paraules, jo també aprenc de tu. Encara tinc pendent tot un material teu per acabar de mirar a fons.
   Una abraçada

   Elimina
 2. Bonica dedicatòria... Jo sóc uns dels 2000... i continuaré sent-ho! Felicitacions per la bona tasca que fas!

  ResponElimina
 3. Moltes gràcies Joel, jo també et segueixo i aprenc molt de les teves recomancions. Una abraçada

  ResponElimina
 4. Felicitats, Carme, un plaer, realment, compartir tot això amb tu.

  Una abraçada

  ResponElimina
 5. Gràcies per estar aqui i felicitats, Carme.

  Una abraçada

  ResponElimina
 6. Em sento una gran privilegiada, per poder gaudir de la teva companyia a la xarxa.
  Una abraçada

  ResponElimina