dimecres, 2 de novembre de 2011

Amb els fills no s'hi juga


No entenc aquesta crítica  tan ferotge als mestres i professors que treballen a  l’educació pública i porten els seus fills a la privada.
Potser sí que n’hi ha alguns que ho fan perque els seus fills no es barregin amb segons qui , però crec que la majoria creuen donar els seus fills la millor educació possible.
Els treballadors de l’educació pública no fan les lleis , no poden decidir gaire coses sobre la qualitat general dels centres, no de manera immediata.
Com a pares si tenen la possibilitat de donar als seus fills una opció amb la qual creuen no estan en el seu dret?
No es poden fer experiments amb els fills .
Si un cuiner no vol que els seus fill mengin allò que elll ha cuinat, si que hi podem veure una mala praxis. Sí que pot ser senyal que no creu en la qualitat del seu producte.
Estem demanat als educadors públics un acte de fe respecte a qualsevol centre públic on els “toqui” portar els fills? No és demanar massa?
El mestres treballen amb ganes que l’educació pública sigui la millor, el lloc on segur que els agradaria poder portar els seus fill , però mentrestant alguns prenen una altra opció , crec que cal respectar-la i no condemnar-los, no per això faran pitjor la seva feina.

1 comentari:

  1. Siendo como son profesionales de la enseñanza y conocen de primera mano los pros y contras de nuestra profesión, creo que en lugar de andar marcando a esos profesores como proscritos sería bastante más inteligente ver cuáles son las razones de su decisión, qué es lo que ven en ese colegio que no ven el suyo... vamos, ser capaces de aprender para mejorar.

    ResponElimina